top of page

teamtekenen 
teambuilding mbv Zakelijk Tekenen

IMG_5406.JPG
Zo had ik het
nog nooit bekeken
Kijk, dit is het verband
zo komen we samen tot de essentie
en het is nog leuk ook
Dit hebben we samen gemaakt

voor wie? 

Voor professionals uit allerlei soorten disciplines, voor teams of voor collega’s die in een korte, inspirerende sessie willen kennismaken met kracht van tekenen als communicatietool. Ook heel geschikt als onderdeel van een heisessie, teamdag of afdelingsactiviteit.

 

teamtekenen

Ik stel de dag op maat voor je samen. Ik overleg vooraf met je wat het doel is van de sessie en hoe we met een gezamenlijke opdracht kunnen aansluiten bij het doel of thema van de dag of bij jullie dagelijkse werk.

Een vast element van de dag is een korte training in het zakelijk tekenen. Ik leer jullie simpel en krachtig te tekenen en geef tools om een tekening krachtiger te maken. Dit is voor iedereen die een potlood kan vasthouden te doen.

Hierdoor wordt het vertrouwen opgebouwd om hierna met de gezamenlijke opdracht aan de slag te gaan.  

Door eerst met elkaar in gesprek te gaan en daarna dit om te zetten in tekeningen, ontstaan er nieuwe of scherpere inzichten.  Het resultaat is dat er een 'gedeeld' verhaal wordt gemaakt. En hoe leuk is het om de resultaten de dag erna weer te zien op de werkplek? 

Locatie

De workshop kan plaatsvinden in een inspirerende locatie in Groningen of daar vlakbij (max 6 personen).

Bij grotere groepen gaan we uitkijken naar een andere locatie. 

IMG-20190606-WA0015.jpg
IMG-20190606-WA0046.jpg
IMG-20191201-WA0012.jpg

Voor de workshop ‘teamtekenen’ overleg ik graag met jou om af te stemmen wat het doel is, wat het team precies wilt leren en hoe we dit zo effectief mogelijk kunnen bereiken. 

 

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw team, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page