top of page

Zakelijk tekenen voor grote groepen 

IMG_6303.JPG

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

voor wie? 

Voor professionals of studenten uit allerlei disciplines die in een korte tijd kennis willen maken met de kracht van het zakelijk tekenen.

 

De workshop

Tijdens de workshop gaan we veel tekenen.

Ik leer jullie simpel en krachtig te tekenen en geef tools om een tekening krachtiger te maken. Dit is voor iedereen die een potlood kan vasthouden goed te doen.

Hierdoor wordt het vertrouwen opgebouwd om hierna met de gezamenlijke opdracht aan de slag te gaan.

Ik stel de workshop op maat voor je samen. Ik overleg vooraf met je wat het doel is van de sessie en hoe we met een gezamenlijke opdracht kunnen aansluiten bij het doel of thema van de dag of bij jullie dagelijkse werk.

duur

De duur van de workshop is flexibel en op maat.

Wat cursisten zeggen...

"Dag Ellen, ik wilde even laten weten dat de workshop van vandaag echt inspirerend en subliem was! Positieve feedback is ook belangrijk en dit was echt een workshop waar ik mijn hele leven profijt van ga hebben. Dank hiervoor!" 

Gwendolyn,
student master circulaire economie

"Wat heb jij vandaag op je masteropleiding gedaan?"
Getekend natuurlijk!

Vandaag hadden we een workshop 'visueel communiceren' van Ellen van Heijst van visualpower050. Ik heb hier ontzettend van genoten. Desondanks dat ik mijn hele leven een onvoldoende had voor CKV en nog zeker geen Picasso ben, heb ik wel de lol van tekenen weer ondervonden.

Daarnaast vond ik het ontzettend waardevol om een lastig en langdradig verhaal in een simpel te begrijpen tekening te kunnen omvatten.

Bram,
student master circulaire economie

bottom of page