top of page
IMG_1120 (1).PNG
  • Complexe zaken versimpelen 

  • makkelijker onthouden 

  • de rode draad eenvoudig volgen

  • elkaar beter begrijpen 

  • verbanden leggen 

  • actief luisteren 

  • ... en vooral FUN!!!

Nieuws

Helaas kon de training op vrijdag 17 april'functioneel tekenen' niet doorgaan.

Zodra we weer bij elkaar mogen komen organiseer ik weer een training. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Vul dan het contactformulier in.

Ken je dat?

Je presentaties zijn verworden tot een ellenlange reeks van sheets met veel tekst en je merkt dat je publiek de rode draad verliest.

Een overleg met collega's waar het lijkt of je een andere taal spreekt.

Een plan van aanpak van 20 pagina's wat je maar niet 'verkocht' krijgt aan je opdrachtgever. Allerlei documenten die je produceert, maar waarvan je op voorhand al weet dat ze niet of nauwelijks gelezen worden, want tijd is schaars en we scannen meer dan dat we lezen...

 

Nou, dan ben je niet de enige.

Maar: hoe kun je zorgen dat jouw verhaal wel blijft hangen, iedereen het eenduidig begrijpt en het interessant gaat vinden? Dat is de kunst van het visueel communiceren: het vertalen van een gedachte of tekst naar beeld met kernwoorden. Associatie en visualisatie, dat is iets waardoor het publiek jouw verhaal beter onthoudt, Men zegt niet voor niets 'een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden'.

 

Visual notes, visueel communiceren, sketchnotes, visual recording, graphics... Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde. Namelijk het communiceren, begrijpen en/of onthouden door middel van tekeningen/beelden en beperkte tekst. Te gebruiken in collega’s, (team)overleggen, een-op-een gesprekken, Hei-sessies en nog veel meer.

Dit handzame boekje (15 x 15 cm, 40 pagina's) laat uitgebreid de 12 tools zien om een tekening meer kracht te geven. Van elke tool worden vele voorbeelden gegeven.

Daarnaast is er een uitgebreide  visuele bibliotheek van de meest gebruikte symbolen en iconen die worden gebruikt in visualisaties in organisaties. Ook kan je de bibliotheek aanvullen met je eigen iconen!

Een super handig boekje ter inspiratie en om mee te oefenen!  BESTEL HIER

IMG_1723.JPG

EUR 10,00 (incl BTW)

A A N B O D

IMG_1309.PNG

Wil jij jouw boodschap of ideeën duidelijker communiceren? Gebruik tekeningen! Het is eenvoudiger dan je denkt.

IMG_1405.PNG

Met je team bezig aan belangrijke vraagstukken op een visuele wijze. Het verbind, mensen komen in beweging en na de training is er een tastbaar resultaat.

IMG_0545_edited.jpg

Heb je een document waarvan voor jou belangrijk is dat anderen de boodschap goed snappen? Wil je het jaarverslag visueel vastgelegd hebben.

Ik teken het voor je.

bottom of page